Arendal vs Vidar hometeam logo Arendal vs Vidar awayteam logo

Arendal vs Vidar

lø 19.oktober 13:00

Med et forsprang på 13 poeng i følge ligatabellen skal Arendal være favoritter til å ta alle poengene i møtet med Vidar.

Byåsen vs Hødd hometeam logo Byåsen vs Hødd awayteam logo

Byåsen vs Hødd

lø 19.oktober 13:00

Byåsen håper å selge noen billetter til denne matchen selv om sesongen har vært røff hittil; 16 poeng og 14. plass. Besøkende Hødd er bedre stilt med 6. plass og 34 poeng.

Egersund vs Stjørdals-Blink hometeam logo Egersund vs Stjørdals-Blink awayteam logo

Egersund vs Stjørdals-Blink

lø 19.oktober 13:00

To lag som nyter en god sesong så langt, og dette oppgjøret er viktig for begge. Her er alt du trenger før møtet mellom Egersund og Stjørdals-Blink!

Fredrikstad vs Kvik Halden hometeam logo Fredrikstad vs Kvik Halden awayteam logo

Fredrikstad vs Kvik Halden

lø 19.oktober 13:00

Både Fredrikstad og Kvik Halden herjer høyt på tabellen i 2.divisjon med henholdsvis 3.- og 1. plass. Dette bør bli en thriller!

Levanger vs Bryne hometeam logo Levanger vs Bryne awayteam logo

Levanger vs Bryne

lø 19.oktober 13:00

Med et forsprang på 11 poeng i følge ligatabellen skal Levanger være favoritter til å ta alle poengene i møtet med Bryne.

Nardo vs Brattvåg hometeam logo Nardo vs Brattvåg awayteam logo

Nardo vs Brattvåg

lø 19.oktober 13:00

Nardo håper å selge noen billetter til denne matchen selv om sesongen har vært røff hittil; 28 poeng og 10. plass. Besøkende Brattvåg er bedre stilt med 9. plass og 29 poeng.

Sola vs Moss hometeam logo Sola vs Moss awayteam logo

Sola vs Moss

lø 19.oktober 13:00

Sesongkortholdere hos Sola har ikke sett mange seierne denne sesongen, med laget på en 13. plass så langt. Moss håper de kan forsvare og forbedre sin høyere posisjon på tabellen (7. plass) i denne kampen.

Asker vs Florø hometeam logo Asker vs Florø awayteam logo

Asker vs Florø

lø 19.oktober 13:00

Asker og Florø har begge levert til en plass midt på tabellen så langt, hverken himmel eller helvete. Kjør ny kamp i 2.divisjon!

Bærum vs Senja hometeam logo Bærum vs Senja awayteam logo

Bærum vs Senja

lø 19.oktober 13:00

To lag som begge bor i "kjelleren" i 2.divisjon, Bærum med sin 10. plass og Senja plassert nummer 12. Begge har en god sjanse til å forbedre sin situasjon i denne matchen.

Fram vs Kjelsås hometeam logo Fram vs Kjelsås awayteam logo

Fram vs Kjelsås

lø 19.oktober 13:00

To lag som nyter en god sesong så langt, og dette oppgjøret er viktig for begge. Her er alt du trenger før møtet mellom Fram og Kjelsås!

Oppsal vs Elverum hometeam logo Oppsal vs Elverum awayteam logo

Oppsal vs Elverum

lø 19.oktober 13:00

Viktig duell på nedre delen av ligatabellen, med to lag som opplever mer bekymring enn glede. Dette er en klassisk "sekspoenger" mellom lag på 13.- og 11. plass.

Sotra vs Odd II hometeam logo Sotra vs Odd II awayteam logo

Sotra vs Odd II

lø 19.oktober 13:00

Sesongen har vært en berg- og dalbane for disse lagene så langt, begge plassert rundt midten av 2.divisjon-tabellen. Her er siste nytt om Sotra - Odd II:

Åsane vs Mjølner hometeam logo Åsane vs Mjølner awayteam logo

Åsane vs Mjølner

lø 19.oktober 13:00

Bare tre poeng er godt nok for hjemmelagets supportere i dette oppgjøret mot Mjølner. Det er et sterkt ønske om at Åsane skal vise hvorfor de ligger over på tabellen.

Alta vs Grorud hometeam logo Alta vs Grorud awayteam logo

Alta vs Grorud

lø 19.oktober 13:00

Alta håper å utnytte hjemmebanefordelen til å dekke opp den antatte kvalitetsforskjellen mellom lagene. Hjemmelaget er nå 7 poeng bak Grorud.

2. Division analyser, statistikk, lagoppstillinger og oddstips

PostNord-ligaen (tidligere 2. divisjon) er det tredje øverste nivået i norsk fotball for menn og består av 28 lag fordelt på to avdelinger. De 14 lagene i hver avdeling møter hverandre hjemme og borte for totalt 26 seriekamper hver. Vinnerne av hver avdeling rykker opp til OBOS-ligaen mens lagene på annenplass spiller opprykkskvalifisering. De tre nederste i hver avdeling rykker rett ned.