Kristiansund vs Rosenborg hometeam logo Kristiansund vs Rosenborg awayteam logo

Kristiansund vs Rosenborg

lø 19.oktober 18:00

Kristiansund håper å utnytte hjemmebanefordelen til å dekke opp den antatte kvalitetsforskjellen mellom lagene. Hjemmelaget er nå 6 poeng bak Rosenborg.

Vålerenga vs Stabæk hometeam logo Vålerenga vs Stabæk awayteam logo

Vålerenga vs Stabæk

lø 19.oktober 20:30

Med et forsprang på 3 poeng i følge ligatabellen skal Vålerenga være favoritter til å ta alle poengene i møtet med Stabæk.

Molde vs Haugesund hometeam logo Molde vs Haugesund awayteam logo

Molde vs Haugesund

sø 20.oktober 18:00

1. plass i Eliteserien for Molde så langt, en god prestasjon. Det gjør hjemmefansen optimistiske før møtet med Haugesund på 8. plass.

Ranheim vs Odd hometeam logo Ranheim vs Odd awayteam logo

Ranheim vs Odd

sø 20.oktober 18:00

Ranheim sliter, men håper å overraske når de høytflyvende gjestene fra Odd kommer på besøk. Vi snakker 16. mot 3. plass og hjemmefansen har nok moderate forventninger.

Strømsgodset vs Lillestrøm hometeam logo Strømsgodset vs Lillestrøm awayteam logo

Strømsgodset vs Lillestrøm

sø 20.oktober 18:00

Sesongkortholdere hos Strømsgodset har ikke sett mange seierne denne sesongen, med laget på en 14. plass så langt. Lillestrøm håper de kan forsvare og forbedre sin høyere posisjon på tabellen (10. plass) i denne kampen.

Viking vs Tromsø hometeam logo Viking vs Tromsø awayteam logo

Viking vs Tromsø

sø 20.oktober 18:00

Bare tre poeng er godt nok for hjemmelagets supportere i dette oppgjøret mot Tromsø. Det er et sterkt ønske om at Viking skal vise hvorfor de ligger over på tabellen.

Sarpsborg 08 vs Brann hometeam logo Sarpsborg 08 vs Brann awayteam logo

Sarpsborg 08 vs Brann

sø 20.oktober 20:00

Sesongkortholdere hos Sarpsborg 08 har ikke sett mange seierne denne sesongen, med laget på en 13. plass så langt. Brann håper de kan forsvare og forbedre sin høyere posisjon på tabellen (6. plass) i denne kampen.

Bodø / Glimt vs Mjøndalen hometeam logo Bodø / Glimt vs Mjøndalen awayteam logo

Bodø / Glimt vs Mjøndalen

ma 21.oktober 19:00

Om man skal tro Eliteserien-tabellen bør det bli seier til Bodø / Glimt her. Hjemmefansen håper at lagets 2. plass betyr tre greie poeng i møtet mot Mjøndalen på 15. plass.

Eliteserien analyser, statistikk, lagoppstillinger og oddstips

Eliteserien er den øverste divisjonen i norsk herrefotball. 1937 regnes som fødeåret for en norsk landsdekkende serie, og det har vært mange endringer i navn og format siden. Fra 2009 ble dagens format med 16 lag tatt i bruk, og disse møter hverandre hjemme og borte for totalt 30 serierunder. De to lagene med færrest poeng rykker ned, mens laget på 14.plass spiller kvalifisering for å unngå nedrykk.